Home
Home
Forums
Forums
Downloads
Downloads
Account
Account
Aquatic Gardeners Association
Main Menu   
 
HomeHome  
    Home
Community  
    Forums
    FAQ
    Content
    Gallery
    Reviews
    Surveys
    Topics
Members  
    Private Messages
    Your Account
    Profile
    Members List
Statistics  
    Statistics
Files & Links  
    Downloads
    Web Links
News  
    News
    Submit News
Other  
    Advertising
    Shout Box
    Site Map
    Recommend Us
    Feedback
    Legal Notices


User Info   
 
Good afternoon 
Anonymous



Register
Lost Password
Username
Password

 Online:   
Member(s):

Guest(s):
01. Guest
02. Guest
03. Guest
04. Guest
05. Guest
06. Guest
07. Guest
08. Guest
09. Guest
10. Guest
11. Guest
12. Guest
13. Guest
14. Guest
15. Guest
16. Guest
17. Guest
18. Guest
19. Guest
20. Guest
21. Guest
22. Guest
23. Guest
24. Guest
25. Guest
26. Guest
27. Guest
28. Guest
29. Guest
30. Guest
31. Guest
32. Guest
33. Guest
34. Guest
35. Guest
36. Guest
37. Guest
38. Guest
39. Guest
40. Guest
41. Guest
42. Guest
43. Guest
44. Guest
45. Guest
46. Guest
47. Guest
48. Guest
49. Guest
50. Guest
51. Guest
52. Guest
53. Guest

Most Ever Online:   
 Guest(s): 464
 Member(s): 16
 Total: 480

Forums Forums:   
 Posts: 339,897
 Topics: 30,795




http://indianaquariumhobbyist.com/community/ :: View topic - Slow Browsing on IAH ?!
Forum Index  |  Search  |  Usergroups  |  Edit your profile  |  Members  |  Log in to check your private messages
Ranks  |  Staff  |  Statistics  |  Board Rules  |  Forum FAQ  |  Log in



Slow Browsing on IAH ?!
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    http://indianaquariumhobbyist.com/community/ Forum Index -> Site Chatter
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Linelogic
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: Aug 31, 2008
Posts: 495
Location: Bangalore

Status: Offline
PostPosted: Wed Dec 26, 2012 11:47 pm Post subject: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Of  late,  from  the  past  1  week  or  so,   I  am  experiencing  very  slow  response  from  IAH  site  pages.  A  page  which  usually  used  to  load  in  a  sec  or  two,  now  takes  about  20-30  sec.  I've  tried  it  both  at  home  (  4MBps  connection  )  and  at  office  ,  with  same  slow  response,  both  on  normal  as  well  as  pages  with  pics.
 
    Is  it  only  me  experiencing  it  or  do  others  see  this  as  well....  ?!  Any  know  issues  ?!
 
 Regards
 Prabhu
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Satyanarayan
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: Nov 17, 2011
Posts: 512
Location: Bangalore

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 12:02 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Me  too  getting  the  same  (very  slow  response).  At  home  as  well  as  at  office  Sad  .
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
nandy
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: May 19, 2011
Posts: 1287
Location: Bengaluru

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 12:14 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Even  I'm  facing  the  same  problem  Sad
Back to top
View user's profile Send private message
cyclopse99
Frequent Visitor to IAH
Frequent Visitor to IAH



Joined: Apr 28, 2012
Posts: 227
Location: Bengaluru

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:00 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 same  here
Back to top
View user's profile Send private message
mudjawd
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: Sep 14, 2008
Posts: 1228
Location: Bengaluru, Karnataka

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:19 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 totally  agree.
Back to top
View user's profile Send private message
aquariumer
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: Sep 06, 2010
Posts: 1111
Location: The Hague

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:36 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 since  yesterday  even  worse
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ruchit
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: May 16, 2010
Posts: 590
Location: Bangalore

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 7:08 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 I  thought  it  was  only  me  facing  the  issue.  It  takes  atleast  4-5mins  for  me  to  open  a  page  in  my  4mbps  connections.  I  even  tried  deleting  all  the  cookies  and  resetting  the  browser  but  it  is  still  the  same.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
radjanair
Regular Poster on IAH
Regular Poster on IAH



Joined: Oct 28, 2012
Posts: 522


Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 8:38 am Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 I  agree  with  every  one.
 radjanair
Back to top
View user's profile Send private message
Razeen
IAH New Member
IAH New Member



Joined: Jun 27, 2012
Posts: 64
Location: C.V Raman Nagar - Bangalore

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:48 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 I  was  also  facing  the  problem,  But  i  guess  now  its  ok.
Back to top
View user's profile Send private message
abhis9
Committed Member of IAH
Committed Member of IAH



Joined: Nov 17, 2008
Posts: 3236
Location: Kolkata, West Bengal, India

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:51 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Yes  guys....it's  happening  with  me.......I  think  some  server  issue.....
 
 
 Hello  Admin  &  Mods,
 
 Please  look  after  this  matter  in  urgent  basis............
 
 Thankls  in  advance
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
matnoh
Frequent Visitor to IAH
Frequent Visitor to IAH



Joined: Jan 03, 2005
Posts: 246
Location: Spore

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 2:00 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

                                                   
Linelogic  wrote  (View  Post):                
Of  late,  from  the  past  1  week  or  so,   I  am  experiencing  very  slow  response  from  IAH  site  pages.  A  page  which  usually  used  to  load  in  a  sec  or  two,  now  takes  about  20-30  sec.  I've  tried  it  both  at  home  (  4MBps  connection  )  and  at  office  ,  with  same  slow  response,  both  on  normal  as  well  as  pages  with  pics.
 
    Is  it  only  me  experiencing  it  or  do  others  see  this  as  well....  ?!  Any  know  issues  ?!
 
 Regards
 Prabhu                

 
 I  dont  realise  the  issue  when  I  am  connected  with  my  100  mbps  fibre  connection  using  the  LAN  cable.   But  once  I  used  the  tablet  with  just  the  wifi,  oh  yes,  it  crawls!
Back to top
View user's profile Send private message
Hari4Green
IAH New Member
IAH New Member



Joined: Jun 10, 2012
Posts: 79
Location: Chennai

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 2:12 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Looks  like  it  is  resolved.  The  speed  is  now  normal.
Back to top
View user's profile Send private message
naveed05
IAH New Member
IAH New Member



Joined: May 11, 2012
Posts: 83
Location: Chennai

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 2:17 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 yeah...  the  problem  was  resolved....  now  its  fine....
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
ksandy01
Frequent Visitor to IAH
Frequent Visitor to IAH



Joined: Mar 09, 2012
Posts: 221
Location: Pune,Maharashtra

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 2:45 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 Things  are  looking  better  from  yesterday...
 
 Sandy
Back to top
View user's profile Send private message
abhis9
Committed Member of IAH
Committed Member of IAH



Joined: Nov 17, 2008
Posts: 3236
Location: Kolkata, West Bengal, India

Status: Offline
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 3:07 pm Post subject: Re: Slow Browsing on IAH ?! Reply with quote

 hmmmm.....looks  like  ok  now.....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view http://indianaquariumhobbyist.com/community/ Forum Index ->  Site Chatter All times are UTC + 5.5 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum




Powered By: phpBB © 2001 - 2006 phpBB Group
Nuke-Evo Conversion By: Evo-Themez | iCGstation v1.0 Template By Ray


[News Feed] [Forums Feed] [Downloads Feed] [Web Links Feed] [Validate robots.txt]


Forum Modification Pack by Revolution-Mods.

PHP-Nuke Copyright © 2006 by Francisco Burzi.
All logos, trademarks and posts in this site are property of their respective owners, all the rest © 2006 by the site owner.
Powered by Nuke-Evolution
[ Page Generation: 6048 Seconds | Memory Usage: 3.12 MB | DB Queries: 128 ]

Do Not Click